اسکوتر برقی چیست؟10 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

در این مقاله میخوانید:

در این مقاله به یک سری سوالات پرداختیم ، به اینکه اسکوتر برقی چیست؟ چگونه کار می کند و چه اجزاعی دارد و در آخر 15 مدل از بهترین اسکوتر برقی های موجود در بازار را با عکس برایتان قرار داده ایم

اسکوتر برقی چیست؟

مرد ایستاده روی اسکوتر برقی

 

اسکوتر برقی در سال 2014 به بازار چین راه پیدا کرد و بدنبال استقبال زیادی که از این دستگاه شد به بازار آمریکا نیز راه یافت و امروز در بسیاری از کشورها این دستگاه هم به عنوان تفریح و هم برای عبور و مرور و خرید های روزانه سبک در مسافت های کوتاه مورد استفاده قرار می گیرد.

 

 

اگرچه این اسکوتر برقی ها نخستین بار در چین رونمایی شد اما پس از آن به سرعت در اقصی نقاط جهان خصوصا در ایران طرفدارانش را پیدا نمود و به عنوان کالایی لوکس در بازارها عرضه گشت .

اسکوتر های برقی که به اسکوترهای هوشمند و هاوربرد نیز معروف اند متشکل از دو چرخ ، یک برد اصلی ، باتری درونی و موتور می باشند . این ها تنها بخشی از قطعات و البته اصلی ترین قطعاتی است که در ساختار اسکوترهای برقی بکار رفته است.

سه نفر ایستاده روی اسکوتر برقی

این وسیله پدال، گاز و ترمز ندارد، دارای دو سنسور (سنسور جایرسکوپ بوده) که این سنسور جهت حرکت پا و فشار پا را تشخیص داده، پردازش کرده و تعادل روی 2 چرخ را برقرار می کند و تنها با حرکت و فشار پا کار می کند.

سرعت دستگاه رابطه مستقیمی با فشار وارد شده از سوی پا دارد هرچه فشار بیشتر، سرعت دستگاه بیشتر خواهد بود و بالعکس.
کیفیت اجزای سازنده اسکوتر برقی بسیار مهم است چرا که اگر از قطعاتی بی کیفیت برای ساخت آن استفاده شده باشد محصول نهایی عمر مفید زیادی نخواهد داشت .

عکس از داخل اسکوتر برقی

این قطعات در کنار یکدیگر تشکیل دهنده اسکوترهای هوشمندی اند که قادر به حمل و نقل و جابجایی افراد با سرعت متوسط ۱۵ کیلومتر بر ساعت می باشند.

اسکوتر چگونه کار می کند؟

یک سوال در مورد اسکوترها که به طور مرتب از جانب خریداران پرسیده می شود این است که: یک اسکوتر چگونه کار می کند؟
باید چنین گفت: سوار توانایی ایستادن به صورت عمودی را دارد و با حرکت های تکراری رو به جلو ( حرکت بدن به جلو به مقدار کم) می تواند اسکوتر را به حرکت دربیاورد

یک اسکوتر برقی شامل:

• ژیروسکوپ : شیب را برای حفظ تعادل تنظیم می کند و برای تعیین زمین یا برای درک تعادل دستگاه استفاده می شود.

• میکروپروسسورها : این پردازنده های کوچک توان خروجی را به چرخ ها تنظیم می کنند.

• باتری : قدرت الکتریکی (مقدار شارژ) را برای به حرکت کردن وسیله در مدت زمان مشخص نگه می دارد. این معمولا باتری لیتیوم با توان بالا است.

• موتور : قدرت را برای چرخ ها فراهم می کند تا فرد را متعادل و پایدار بر روی اسکوتر نگه دارد.

سایر اجزاء شامل سنسورهای مادون قرمز، سنسورهای سرعت، پورت شارژ، سوئیچ قدرت، چراغ های راهنما، پد های فشار و پوسته های پلاستیکی است.
این اجزاء با هم کار می کنند تا خروجی، قدرت صحیح را تامین کرده و شیب را مدیریت کند تا سوار به سمت درست حرکت کند و بتواند با سرعتی کنترل شده براند.
سوار روی پلت فرم بین چرخ ها ایستاده و سرعت و جهت را با استفاده از وزن پاهای خود تنظیم می کند. بیشترین سرعت بین ۱۰ تا ۱۶ کیلومتر در ساعت و بعضی مدل ها تا ۲۰ کیلومتر در ساعت، می رسد.
چرخ های اسکوتر خود موتورهای الکتریکی را کنترل می کنند. آنها همچنین دارای یک سنسور سرعت هستند.
این سرعت چرخش متناوب را ایجاد می کند و اجازه می دهد تا آن را به ژیروسکوپ و همچنین قسمت های کنترل سرعت ارسال کند، بنابراین در قسمت داخلی بدنه اصلی، فقط در کنار چرخ های محل قرار گیری آن ها است.

با یک پا ایستادن روی اسکوتر برقی

برای استفاده از این وسیله رمز موفقیت تنها حفظ تعادل است ، کاربر باید بتواند در وهله نخست بر روی اسکوتر سوار گردد .

برای این مرحله اصولا توصیه میگردد که کاربران با کمک گرفتن از دیوار و یا هر جسم سخت و محکمی بر روی اسکوتر برقی سوار شوند سپس کاربر می بایست تعادل خود را حفظ نماید تا مبادا اسکوتر از زیر پایش در رفته و به زمین بخورد.

با فرض سوار شدن کاربر بر روی اسکوتر برقی و حفظ تعادل اکنون وقت حرکت است . در زیر پای کاربر سنسور هایی قرار گرفته است که نسبت به حرکت پاها حساس بوده و در صورت وارد آوردن فشار به سمت جلو ، عقب و یا طرفین ، اسکوتر مطابق با آن به حرکت در می آید.

اسکوتر در خانه استفاده کردن

نکته ای که کاربران می بایست هنگام استفاده از اسکوتر برقی به آن توجه نمایند ، محلی است که قرار است در آن اسکوتر را به حرکت درآورند .

هنگام خرید این قبیل از دستگاه ها به مصرف کننده توصیه میشود که از آن در منزل و بر روی فرش استفاده نکند زیرا در این حالت فشار زیادی به موتورهای موجود در چرخ های اسکوتر برقی وارد میگردد و ضریب سوختن دستگاه به شدت بالا میرود.

اصولا موتور های تعبیه شده در اسکوترهای هوشمند از نوع براشلس بوده که نیروی لازم برای به حرکت درآوردن چرخ ها را از باتری تعبیه شده در درون اسکوتر دریافت میکند.

شارژر اسکوتر برقی

باتری این قبیل از دستگاه ها از نوع باتری های درونی قابل شارژ بوده که پس از هربار استفاده و اتمام شارژ آن، کاربران می بایست به کمک برق شهری آن را مجددا شارژ نمایند .

نکته ای که کاربران هنگام شارژ مجدد اسکوتر باید به آن توجه نمایند این است که ۸۰ درصد نمونه های موجود در بازار از قابلیت قطع برق پس از شارژ شدن کامل باتری برخوردار نمی باشند . این موضوع بدین معناست که نباید اسکوتر را برای مدتی طولانی به شارژر وصل نمود زیرا این امر آسیب های جدی و بعضا جبران ناپذیری را به بار خواهد آورد .

نمونه ای از باتری اسکوتر برقی

باتری اسکوتر برقی

موارد مصرف اسکوتر برقی :

افراد در رده‌های سنی مختلف با اهداف متفاوتی می‌توانند از اسکوتر برقی هوشمند بهره‌مند شوند. اهداف مختلفی مانند سرگرمی یا تفریح، تردد در مکان‌های عمومی یا خصوصی با ترافیک کم، انجام کارهای شخصی و اداری روزانه مواردی هستند که می‌توان در آن‌ها از اسکوتر برقی استفاده کرد.

کاربرد با هدف سرگرمی و تفریح
• تورهای تفریحی به همراه خانواده
• استفاده در شهرهای بازی و پارک‌ها
• تردد در مسافت‌های به نسبت کوتاه و با ترافیک کم
• تردد بین محل کار و منزل (کمتر از ۲۰ کیلومتر)
• مسیرهای کم مسافت داخل شهری
• مسیرهای کوه‌پیمایی تا شیب ۳۰ درجه

کاربری با اهداف کاری
• نظافت سالن‌ها و اماکن بزرگ
• نظارت و سرکشی خطوط تولید
• تردد در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ
• فرودگاه و پایانه‌های مسافربری
• سرویس‌دهی در مراکز خدماتی و رستوران‌ها

معایب اسکوتر برقی:

اسکوتر ضد ضربه نبوده و موقع حرکت باید مواظب بود.

بیش از اندازه شارژ کردن اسکوتر موجب کاهش طول عمر باتری می شود. اگر بیشتر از 2 الی 3 ساعت در پریز برق بماند در این صورت باتری اکسید شده و از بین خواهد رفت.

استفاده از اسکوتر برقی روی چمن و فرش اشتباه است و با انجام این کار موتور دستگاه متحمل فشار زیادی شده و امکان سوختن موتور وجود دارد.

مارک‌های مختلف اسکوتر برقی چیست؟

اسکوتر برقی با برندهای مختلفی تولید می‌شود نمی‌توان بهترین مارک اسکوتر برقی را نام برد بهترین راه برای فهمیدن اینکه کدام یک بهتر است نگاه انداختن به دفترچه مشخصات اسکوترهای برقی است

دیدن انواع اسکوتر برقی در ابان کالا 

چند نمونه از بهترین مارک‌های اسکوتر برقی :
• اسکوتر آی لایف:
یکی از مارک های با کیفت اسکوتر برقی که باتری و برد مرغوبی دارد و شاهد حداقل خرابی در این مارک از اسکوتر بوده اند.
• اسکوتر اسمارت بالانس:
یکی از انواع اسکوترهای با کیفیت، مارک اسمارت بالانس است. در خرید این اسکوتر برقی باید به اصل و اورجینال بودن آن دقت کرد چون نوع تقلبی و کپی شده آن به بازار ایران راه یافته است.
• اسکوتر ناین بات شیائومی مینی پرو:
این مارک در مقایسه با دیگر مارک های معتبر و گوناگون دارای کیفیت بالایی بوده و در ابتدا با نوع دسته دار حضور خود را در بازار ایران اعلام کرد.
• اسکوتر اف اسپید:
این نوع از اسکوتر برقی شامل مدل های متنوعی بوده در دو نوع بدون دسته و دسته دار به بازار این راه یافت.
در هنگام خرید اسکوتر برقی باید از اصل و اورجینال بودن آن اطمینان حاصل کنیم چون جدیدا در بازار، اسکوتر های تقلبی مشاهده شده است.
راه های پی بردن به اصل و اورجینال بودن اسکوتر با مارک اف اسپید:
• حک شدن نماد اف اسپید در پشت شارژر
• حک شدن نماد اف اسپید پشت ریموت کنترل اسکوتر
• حک شدن نماد اف اسپید روی چعبه و چرخ ها
بقیه برند ها متفرقه بوده و تنها می‌توان از روی مشخصات فنی و گارانتی و خدمات پس از فروش به مناسب بودن آن‌ها پی برد.

اسکوتر برقی

نکات مورد توجه در خرید اسکوتر برقی

1. موقع خرید این دستگاه باید به توانایی دستگاه مورد نظر در مورد میزان نگه داری شارژ باتری توجه کرد. باتری شرکت ال جی و یا سامسونگ بهترین باتری برای اسکوتر هستند.
2. بسیاری از افراد خواهان دستگاه هایی هستند که در عرض زمان کوتاهی شارژ شودت، زمان زیادی شارژ خود را نگه دارد و بتوان از آن بیشتر استفاده کرد مثلا اسکوترهایی که باتری36 ولت 4400 میلی آمپر را دارند می‌توانند تقریبا 2 ساعت شارژ را نگه داشته و به کار خود ادامه دهند.
3. هنگام خرید اسکوتر برقی مهم ترین کار دریافت کارت گارانتی است حتی اگر دارای شرط و شروطی باشد.
4. اسکوتر های برقی جز وسیله های الکتریکیمحسوب می‌شوند و حتی در صورت با کیفیت بودن اسکوتر نیز احتمال خرابی آنها وجود دارد بنابراین با دریافت گارانتی تا حدودی خیالتان راحت خواهد بود.
5. در موقع خرید اسکوتر برقی با نوع 2 بردی و 3 بردی آن روبه رو خواهیم شد. که نوع 2 بردی اغلب دچار آتش سوزی می شود بنابراین نوع 3 بردی آن بهتر است.
6. با دیدن شکل ظاهری اسکوتر برقی نمی توان به 2 بردی یا 3 بردی آن پی برد بنابراین بهترین راه، خرید از نمایندگی های رسمی است.

7. اسکوترهای برقی لوازم جانبی ندارند.
8. ریموت اسکوترها جز لوازم جانبی نبوده و در صورت دزدیده شدن دستگاه، می توان از راه دور اسکوتر را قفل کرد.

معنای دو برد و سه برد در اسکوتر برقی چیست ؟

اسکوتر هوشمند دوبورد دارای دو بورد جایروسکوپ برای هر لاستیک است که این بوردها به طور مستقیم به باطری وصل می‌شوند و دلیل آتش گرفتن باتری در این مدل اسکوترهای برقی ها هم همین مسئله می‌باشد. البته کیفیت بد باتری هم می تواند دلیل این موضوع باشد
در اسکوتر هوشمندی با بورد ۳ تکه، دو بورد برای تعادل و یک بورد اصلی برای پردازش و تغذیه در نظر گرفته شده‌است.

نمی‌توان از روی ظاهر اسکوتر متوجه این قضیه شد و فقط باید به فروشنده اعتماد داشته باشید یا اینکه از جای معتبر بخرید یا از نمایندگی رسمی بخرید.

در هر صورت بد نیست که بدانید قیمت اسکوتر سه‌بورد بیشتر است.

در آینده باید منتظر پیشرفت‌های بیشتری در مورد اسکوتر باشیم و ببینیم چه تجهیزات جدیدتری بدان اضافه می‌شود.

آیا استفاده از اسکوتر برقی قانونی است؟

استوکر در شهر

اگر چه شناسایی دقیق این دستگاه ها بسیار دشوار است، اسکوترها در سال ۲۰۱۵ در ایالات متحده به شدت محبوب شدند، در عین حال با افزایش سوالات زیادی درمورد نحوه قانون گذاری آن ها مواجه شدند.

پس قانونی هستند ؟

این بستگی به جایی دارد که زندگی می کنید و این باعث شد بسیاری از مردم شروع به پرسش از خرید خود کردند.

در حال حاضر، نیویورک سیتی و کالیفرنیا تنها مکان های ایالات متحده هستند که محدودیت هایی برای این اسکوتر ها وجود دارد. شهر نیویورک استفاده از آن را به طور کامل ممنوع کرده است.

با این حال، طرفداران آن ها در حال تلاش برای حذف چنین محدودیت هایی هستند. در کالیفرنیا هر کدام از افراد زیر ۱۶ اجازه استفاده از اسکوتر را ندارند.

دولت همچنین محدودیت های سرعت را برای سوارها محدود کرده و استفاده از آنها را به خطوط دوچرخه سواری محدود کرده است. سواران نیز باید کلاه محافظ بر سر بگذارند.

در حالی که در اکثر مناطق ایالات متحده در حال حاضر هیچ کمکی در مورد ایمنی مورد نیاز برای اسکوترها وجود ندارد، همیشه هنگام استفاده از یک وسیله موتوری، احتیاط لازم است. برای جلوگیری از آسیب ، سواران باید از کلاه محصوص، پد زانو، پد آرنج و مچ بند استفاده کنند.

اسکوترها در بسیاری از کشورها در سراسر جهان محدود شده اند. اگر چه قوانین متفاوتی در کشور ها و شهر های مختلف وجود دارد، اما استفاده از آن ها به طور فزاینده افزایش یافته است. قوانین مربوط به این اسکوتر های در کشورها زیر وجود دارد: آلمان، انگلستان، ولز، هلند، اسکاتلند، استرالیا، هنگ کنگ، کانادا

گارانتی اسکوتر برقی

فعلا این محصول دارای گارانتی نمی‌باشد. در بعضی موارد هم که برگه‌ی گارانتی به شما داده می‌شود شرط و شروطی برای دادن آن اعمال می‌شود، خدمات پس از فروشی هم که به شما داده می‌شود چندان جذاب نیست ولی به هرصورت از هیچ چیز بهتر است.

قیمت اسکوتر برقی در ایران:

در حال حاضر، قیمت اسکوتر برقی در دیجی کالا از 2میلیون و 500 هزار تومان شروع شده و تا 4 میلیون و پانصدهزارتومان می‌رسد، علت تفاوت قیمت همان‌گونه که مشهود است به مارک ، مدل ، تجهیزات استفاده شده در ساخت آن و صدالبته محلی که از آن خرید خود را انجام می‌دهید بستگی دارد.

لیست 15 مدل از بهترین اسکوتر برقی های موجود در بازار ایران:

1. اسکوتر برقی مدل Auto Balance

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

2. اسکوتر برقی اسمارت بالانس مدل Borna P5-Multi-Joker

وزن اسکوتر: 8.78 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 100 کیلوگرم
زمان شارژ 130 دقیقه

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

3. اسکوتر برقی مدل SKELETON02

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
بازه وزن قابل تحمل: 100-150 کیلوگرم
سنسور هوشمند حفظ تعادل اتوبالانس
شاسی فلزی مقاوم

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

4. اسکوتر برقی اسکولنس مدل S006 B

نقاط قوت

  • چراغ قشنگ قدرت عالی ضد آب باتری پر قدرت سبک و فرمان پذیری عالی
  • جنس خوب بدنه و قطعات
وزن اسکوتر: 10 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم
نهایت سرعت 10 کیلومتر در ساعت
نهایت مسافت طی شده با شارژ کامل 15-25 کیلومتر
دارای دو موتور قدرتمند 350 وات
باتری 4400 میلی‌آمپر و 36 ولت

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

5.اسکوتر برقی مدل Full Light 10

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم
وزن بسته بندی: 8.5 کیلو گرم
بازه قدرت: 100-150 وات
بازه وزن قابل تحمل: 100-150 کیلوگرم
جنس بدنه: پلاستیک سخت
مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

6. اسکوتر برقی آفرود آیم نات روبات مدل Borna Off Road Auto Balance Galexy New

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

وزن قابل تحمل: 110 کیلوگرم
جنس بدنه: پلاستیک سخت
دارای اتو بالانس (سیستم تعادل خودکار)
نهایت سرعت 12 کیلومتر در ساعت
نهایت مسافت طی شده با شارژ کامل 15-20 کیلومتر حداقل وزن مناسب برای استفاده کننده 25 کیلوگرم قابلیت طی کردن شیب‌ تا 15 درجه

7. اسکوتر برقی مدل Full Light

وزن اسکوتر: 8 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم
جنس بدنه: پلاستیک سخت

8. اسکوتر برقی مدل Full Light 15

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم
مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
وزن اسکوتر: 8 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم

9. اسکوتر برقی مدل Off Road 02

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
وزن قابل تحمل: 120 کیلوگرم
دارای ریموت

10. اسکوتر برقی آیم نات ربات مدل آفرود

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

وزن قابل تحمل: 110 کیلوگرم
جنس بدنه: پلاستیک سخت ABS

دارای سیستم هوشمند حفظ تعادل خودکار (اتوبالانس)

مجهیز به LED و بلندگو و اسپیکر جهت اتصال به تلفن همراه و پخش موسیقی
تایر توپر قدرتمند مناسب انواع محیط سخت (کوهستانی، سنگی، شن و ماسه و غیره)

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

11. اسکوتر برقی اسمارت بالانس مدل Borna-P5-B-NEW

وزن اسکوتر: 12 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 110 کیلوگرم

دارای سیتم اتو بالانس تعادل خودکار

دارای بلوتوث و اسپیکر پخش موسیقی
دارای ریموت کنترل
نهایت سرعت 12 کیلومتر بر ساعت
نهایت مسافت طی شده با شارژ کامل 15-20 کیلومتر

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

12. اسکوتر برقی اسمارت بالانس ویل مدل 6.5BAuHL6

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم
مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
وزن اسکوتر: 10.800 کیلو گرم
بازه وزن قابل تحمل: 75-100 کیلوگرم

پيمودن مسافت 15km با هر بار شارژ

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

13. اسکوتر برقی آفرود آیم نات روبات مدل 1826

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

14.اسکوتر برقی برنابرد مدلBorna P10-B-Galexy

اسکوتر برقی چیست؟15 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

وزن اسکوتر: 12 کیلو گرم
وزن قابل تحمل: 100 کیلوگرم

نهایت سرعت 12 کیلومتر در ساعت

 نهایت مسافت طی شده با شارژ کامل 15-20 کیلومتر

15. اسکوتر برقی تاشو مدل SKELETON03

مدت زمان شارژ باتری: 2 ساعت
وزن قابل تحمل: 90 کیلوگرم
جنس بدنه: PVC مقاوم

مجهز به دستگیره حمل آسان

مجهز به جک بغل برای ایستادن روی زمین
سیستم اتوماتیک تاشو قابل تبدیل به کیف دستی
مجهز به سیستم Keyless و روشن – خاموش اتوماتیک

برای دیدن قیمت و خرید اینجا بزنید

دانلود pdf همین مطلب کامل تر و با عکس های بیشتر :

دکمه-دانلود pdf

2 دیدگاه برای “اسکوتر برقی چیست؟10 مدل از بهترین های بازار+عکس و فیلم

  1. یزدان گفته:

    من که تجربه خوبی از سواریشو ندارم
    جوری خوردم زمین ک دیگه هیچوقت سوارش نشدم🤣

  2. یاسین گفته:

    بهترین اسکوتر ها اینان الان توی بازار؟
    یا بهتر از اینهام هستش دیگه؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *